Mini Zalmburger met dillemayo

4 personen
20 minuten
Feest
Zalm rood

Bereiden

1. Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Laat de John West Wilde Rode Zalm uitlekken en verwijder het graatje.

2. Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 8 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de mini burgers in vier minuten goudbruin in een koekenpan of op de grill met wat olijfolie.

3. Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise.

4. Snijd de broodjes open en beleg deze met wat krulsla en de mini zalmburgers. Schep hierop dillemayo en bestrooi met wat kappertjes en een takje dille.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 2 eidooiers
  • 3 el bloem
  • 1 el olijfolie
  • 8 takjes verse dille
  • 1 tl gedroogde dragon
  • el kappertjes
  • 2 el mayonaise
  • 4 blaadjes krulsla
  • 8 plakjes komkommer
  • AH Excellent Luxe brunchbroodjes
Delen
Print