Makreelsandwich met ei

1 persoon
10 minuten
Lunch
Makreel

Bereiden

1. Kook het ei hard, laat het schrikken onder koud water en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de augurk in plakjes en hak de dille fijn. Laat de makreel uitlekken.

2. Beleg 1 snee meergranenbrood met de makreelfilets. Leg de plakjes ei en augurk erop. Breng op smaak met de dille, zout en peper. Dek af met de tweede snee brood. Verpak in vetvrij papier of vershoudfolie. Bewaar de verpakte sandwich tot vertrek in de koelkast.

3. Snijd de tomaat in plakjes en leg ze tussen het brood. Snijd in handige stukken of neem een mes mee.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Makreelfilets in Water Easypeel (115)
  • 1 ei
  • 1 grote zoetzure augurk
  • 1 el dille
  • 2 flinke sneden meergranenbrood
  • 1 tomaat
Delen
Print