Makreelsalade met champignons

4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Makreel

Bereiden

  1. Laat de makreelfilets uitlekken en snijd de tijm fijn. Knijp de halve citroen boven een kom uit voeg de tijm toe. Wentel de makreelfilets hier goed doorheen, de makreel mag een beetje breken. Laat minimaal 6 minuten marineren.
  2. Snijd de champignons en radijsjes in dikke plakjes.
  3. Meng in een grote slakom de rucola met de champignons, radijsjes en gemarineerde makreel. Besprenkel de salade met een beetje citroensap en olijfolie voor het serveren.

 

TIP: Vervang de radijsjes met rode appels voor een zoetere salade!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145g)
  • 1 citroen
  • 3 takjes tijm
  • 10 champignons
  • 200 g rucola
  • 8 rode radijsjes
  • olijfolie
Delen
Print