Makreel-groente ovenschotel
4 personen
30 minuten
Voorgerecht
Makreel
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. Snijd de paprika in stukjes en de courgette in grote, dunne plakken. Laat de makreelfilets uitlekken.
- Bak de plakken courgette in een beetje olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Breng op smaak met zout en peper. Laat ondertussen de boter voorzichtig smelten.
- Verplaats de courgette naar een ovenschaal. Beleg eerst met de paprika en plaats de makreelfilets er bovenop. Bestrooi met de broodkruimels en de gesmolten boter.
- Plaats voor 10 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g)
- 4 rode paprika’s
- 1 grote courgette
- 1 el broodkruimels / paneermeel
- 50 g boter
- 1 tl olijfolie
- zout en peper
Print