Lentepasta met Makreel
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Makreel
Bereiden
1. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Verwijder de uiteindes van de asperges en snijd in blokjes. Lek de makreelfilets uit en snijd ook deze in stukjes.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Smoor de ui en knoflook in de olijfolie tot ze glazig zijn. Voeg de asperges toe en bak beetgaar. Schep vervolgens de makreelfilet en de crème fraîche door het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
4. Schep de pasta op de borden en verdeel de saus er feestelijk overheen.
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
- 1 fijngesneden ui
- 1 geperst teentje knoflook
- 1,5 el olijfolie
- 1 bos groene asperges
- 125 ml crème fraîche (light)
- 320 g farfalle pasta
Print