Lauw warme pasta met MSC Zalmstukjes Citroen & Tijm
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze
Bereiden
- Kook de pasta in ruim kokend water in 8 minuten gaar
- Meng ondertussen in een kom het uitgeknepen limoensap, olijfolie, mosterd en peterselie en appel door elkaar
- Giet de pasta af in een vergiet en meng het vervolgens meteen in de kom bij de dressing en overige ingrediënten
- Verdeel het over de borden
- Verdeel als laatste het ei en de cherry tomaatjes over de salade en strooi de Parmezaanse kaas en de pitten erover
Ingrediënten
- 150 g volkoren penne pasta
- sap van 1 limoen
- 2 el extra virgine olijfolie
- 2 tl grove mosterd
- 2 el vers gehakte peterselie, fijngesneden
- 60 g rucola
- 2 blikje John West MSC Zalmstukjes met Citroen & Tijm
- 2 zachtzure appel met schil, in kleine stukjes
- 2 hardgekookt ei, in partjes
- 20 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 20 g geroosterde pompoenpitten
- 8 cherry tomaatjes, in partjes
Print