Italian Burger
Bereiden
1. Snijd de ui in grote ringen. Ontvel de vleestomaat en snijd deze in piepkleine blokjes. Meng de pesto met de mayonaise en de tomaat tot de saus.
2. Meng de tonijn met de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hier van 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de visburgers in vier minuten goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie. Rooster tegelijkertijd de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
3. Snijd de courgette in dunne plakken en halveer deze. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met Italiaanse kruiden en grill de plakken.
4. Snijd de broodjes door en beleg deze met wat rucola. Plaats op elk broodje een tonijnburger, verdeel de gegrilde courgette en uienringen over de burgers, schep er wat saus op en garneer met de pijnboompitten.
5. Zet de bovenkant van het broodje er weer op, en u heeft een zelfgemaakte Italian burger!
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Basilicum (80 g)
- rode ui
- 1 vleestomaat
- 1 el rode pesto
- 1 el mayonaise
- 4 el bloem
- 2 eidooiers
- 1 courgette (of gegrilde courgette plakken)
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 75 g rucola sla
- 1 el olijfolie
- 1 el pijnboompitten
- 4 Italiaanse bollen