Gepofte aardappel met tonijn

4 personen
20 minuten
Tussengerecht
Tonijn

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappels schoon en kook ze voor 10 minuten. Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in plakken, en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.

2. Verpak de aardappels in aluminiumfolie en pof ze 30 min in de oven.

3. Breek de aardappels op een bord open en besprenkel ze met wat olijfolie. Verdeel de mozzarella en de tomaat over de aardappel. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de tonijn en garneer met wat blaadjes basilicum en olijfolie.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Inspirations Basilicum (80g)
  • 4 mooie grote aardappels
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 2 tomaten
  • 3 takjes basilicum
  • olijfolie
Delen
Print