Gegrilde groenten met hummus & John West For Salads Tuna Basil

2 personen
20 minuten
Borrelhapje
Tonijn

Bereiden

Snij de groenten met een mandoline of kaasschaaf in dunne repen en bekwast ze met wat olijfolie.

Gril de groenten, aspergetips en de tomaten enkele minuten op half hoog vuur zodat je mooie strepen krijgt. Maak met een eetlepel twee mooie spiegels van hummus op beide borden en verdeel hier de groeten, de olijven en de tonijn over. Maak het geheel af met wat olijfolie, peper en zout en eventueel wat extra basilicum. 

 

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Basil 110g
  • 200 g hummus
  • 1 courgette
  • ½ aubergine
  • 100 g aspergetips
  • 10 cherrytomaten
  • 75 g gemixte olijven
  • Olijfolie
  • Extra: grillpan
Delen
Print