Fusilli salade met Zalm en rucola

4 personen
20 minuten
Lunch
Zalm rood

Bereiden

1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het afkoelen op spoel direct af met koud water.

2. Laat ondertussen de zalm uitlekken en maak deze los. Snijd de lente-ui in ringen, de cherrytomaatjes in tweeën en hak de basilicum fijn en de rucola grof.

3. Meng de rucola, basilicum, lente-ui, cherrytomaten, rode zalm, olijven en kappertjes door de pasta. Roer de mierikswortel, kwark en aceto-balsamico in een apart schaaltje goed door elkaar en breng op smaak met zou en peper.

4. Verdeel de dressing over of door de salade. Serveer direct.

 

TIP: Lekker met vers stokbrood!

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 400 g fusilli pasta
  • klein handje basilicum
  • 1 lente-ui
  • 1 doosje cherrytomaatjes
  • 1 bosje rucola
  • 1 el zwarte olijven
  • 1 el kappertjes
  • 2 el mierikswortel
  • 2 el kwark
  • 1 el aceto balsamico
  • zout en peper
Delen
Print