Frittata met Tonijn en cherrytomaatjes

2 personen
30 minuten
Lunch
Vis met een extra

Bereiden

1. Snijd de ui in ringen. Halveer de cherrytomaatjes en de olijven.

2. Klop de eieren, mosterd en room met een garde los en strooi er een beetje zout door.

3. Smelt de boter in een pan en zet het vuur laag. Giet het eimengsel erin en verdeel de tomaatjes erover. Laat op laag vuur gaar worden in ongeveer 30 minuten.

4. Verdeel de laatste 2 minuten het zakje Tuna with a Twist erover, samen met de olijven en de ui. Haal voorzichtig de fritatta uit de pan en serveer direct.

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85g)
  • 1 lente ui
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 el groene olijven
  • 5 eieren
  • 1 el mosterd
  • 1 el koksroom
  • ½ el boter
Delen
Print