Fast Family Diner
4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel
Bereiden
- Snijd de ui, wortel, venkel en bleekselderij in blokjes. Snijd het pepertje, koriander en de knoflook fijn. Laat de makreelfilets uitlekken.
- Verwarm een scheut olijfolie in een flinke pan en fruit hierin de ui, knoflook, wortel, venkel en bleekselderij. Voeg het pepertje naar smaak toe.
- Voeg de gepelde tomaten en ras el hanout toe en laat ongeveer 20 minuten pruttelen op een laag vuurtje. Bereid ondertussen de couscous zoals omschreven op de verpakking.
- Voeg op het laatste moment de makreel toe. Deze hoeft alleen warm te worden en niet te koken. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met couscous (of pasta!) en garneer met verse koriander.
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Ingrediënten
- 3 blikjes John West MSC Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
- 1 ui
- 1 wortel
- ½ venkel
- 2 stengels bleekselderij
- ½ Spaans pepertje
- 5-10 g verse koriander
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikken gepelde tomaten à 400 gram
- 1 el ras el hanout (specerijen)
- 300 g couscous
- olijfolie
- zout en peper
Print