Crostini met Tonijnpaté

6 personen
10 minuten
Borrelhapje
Tonijn

Bereiden

1. Snijd de courgette in 12 dunne plakjes.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de courgetteplakjes in 2 min. goudbruin.

3. Roer intussen de Tonijnpaté los. Scheur de sla in mooie stukjes die op de toastjes passen. Leg op elk toastje 1 courgetteplakje en een blaadje sla en schep er wat Tonijnpaté op. Serveer direct.

TIP: Probeer ook eens de andere Vispaté-varianten van John West: Zalmpaté en Vispaté Tonijn met Zongedroogde Tomaat!

Ingrediënten

  • 1 kuipje John West Tonijnpaté (125 g)
  • 1 el olijfolie
  • ¼ kleine courgette
  • 4 blaadjes bittere sla (raddicchio of witlof)
  • 12 Haust Krokante Toastjes
Delen
Print