Crostini met Tonijnpaté
6 personen
10 minuten
Borrelhapje
Tonijn
Bereiden
1. Snijd de courgette in 12 dunne plakjes.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de courgetteplakjes in 2 min. goudbruin.
3. Roer intussen de Tonijnpaté los. Scheur de sla in mooie stukjes die op de toastjes passen. Leg op elk toastje 1 courgetteplakje en een blaadje sla en schep er wat Tonijnpaté op. Serveer direct.
TIP: Probeer ook eens de andere Vispaté-varianten van John West: Zalmpaté en Vispaté Tonijn met Zongedroogde Tomaat!
Ingrediënten
- 1 kuipje John West Tonijnpaté (125 g)
- 1 el olijfolie
- ¼ kleine courgette
- 4 blaadjes bittere sla (raddicchio of witlof)
- 12 Haust Krokante Toastjes
Print