Bruschetta met Mozzarella en Zalmpaté

4 personen
20 minuten
Borrelhapje
Vis met een extra

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 185°C. Pers de knoflook, snijd de ciabatta in 12 plakken, snijd de gegrilde paprika's in repen, lek de mozzarella uit en snijd deze in zo dun mogelijke plakken.

2. Meng de olie met de geperste knoflook. Bestrijk de sneden brood met de knoflookolie. Leg ze op de bakplaat en bak in het midden van de oven in 8-10 min. goudbruin.

3. Neem ze uit de oven en leg er de paprika op. Bestrijk dan met de Zalmpaté en beleg met een plakje mozzarella. Zet terug in de oven en laat de mozzarella smelten in ± 3 min.

Serveer direct.

TIP: Ook lekker met de John West Tonijn en Tonijnpaté en met Vispaté Tonijn met Zongedroogde Tomaat!

p.p. ± 190 kcal / 7 gram eiwit / 13 gram vet (waarvan 10 gram onverzadigd) / 11 gram koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 potje John West Zalmpaté (125 g)
  • 50 ml olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ciabattabrood
  • 3 gegrilde paprika's (uit een potje)
  • 1 bol (buffel)mozzarella
Delen
Print