Broodje omelet met tonijn en zeekraal

1 persoon
10 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Kluts de eieren met de kruiden en peper en zout naar smaak en bak hiervan  een dunne omelet aan beide kanten gebakken op laag vuur.

Leg de omelet even weg en draai het vuur hoog en fruit de ui aan.

Voeg nu de zeekraal toe en bak 1 a twee minuten maar zeker niet te lang. Zeekraal hoort knapperig te zijn.

Kruid met wat versgemalen peper.

Beleg het brood achtereenvolgens met wat omelet, dan wat zeekraal en maak het geheel af met een flinke hoeveelheid Tuna with a Twist oven gedroogde tomaten.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 el gemengde kruiden als peterselie, basilicum en bieslook
  • bakboter
  • 1/2 ui, fijngesnipperd
  • 100 g zeekraal
  • vers gemalen peper
  • 1 snee bruin boeren brood
  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaat in een Kruidendressing (85g)
Delen
Print