Aardappelsalade makreel met muntdip
4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel
Bereiden
- Schil de aardappelen en snijd in stukken, halveer de sperzieboontjes en hak de verse munt grof. Laat de makreelfilets uitlekken.
- Kook de aardappelen gaar. Kook ondertussen alle boontjes en erwtjes in een pan gaar.
- Meng in een kom de munt met de Philadelphia kaas en olijfolie tot een dip. Breng op smaak met mosterd en limoensap.
- Voeg in een andere kom de aardappelen samen met de boontjes en de makreelfilets tot de vis in stukken breekt. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het aardappelmengsel over de borden en serveer met de romige muntdip.
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g)
- 250 g aardappelen
- 85 g sperzieboontjes
- 85 g doperwtjes
- 85 g groene bonen
- 2 el verse munt
- 5 el Philadelphia
- 1 tl olijfolie
- mosterd naar smaak
- limoensap naar smaak
- zout en peper
Print