Japanse Tonijnburger

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn

Bereiden

Voor de perfecte tonijnburger voeg je de tonijn, teriyaki saus, paneermeel en het eiwit samen in een kom. Dit kneed je tot het een goed gemengd geheel is.  Voeg de knoflook en tabasco toe en breng op smaak met zout en peper. Kneed het geheel opnieuw en verdeel het in twee gelijke helften.

Verwarm nu een beetje bakolie in een koekenpan op een matig-hoog vuur. Bak de tonijnburgers voor ongeveer 2 tot 3 minuten aan elke zijde goudbruin. Serveer gelijk op een licht geroosterd sesambroodje en een beetje mayonaise en sla.

[video width="1080" height="1080" mp4="http://visopzijnbest.john-west.nl/wp-content/uploads/2017/11/26-Surpising-Tuna-Burger-Dutch-V2-SMALL.mp4"][/video]

Ingrediënten

  • 50g Paneermeel
  • 60ml Teriyaki saus
  • 1 eiwit
  • 1/4 eetlepel geperste knoflook
  • 2 druppels Tabasco
  • Zwarte peper
  • Olie om in te bakken
  • Zout en Peper
  • Sesambroodje
  • Mayonaise
  • Sla
Delen
Print
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het