Dit najaar gaan we voor…

10 oktober 2016 geplaatst

We hebben weer iets leuks voor je in petto dit najaar. We gaan je natuurlijk weer veel inspiratie geven met al onze soorten vis, maar één wordt er écht in het (winter)zonnetje gezet..

Dat is de zalm. Die ‘vissen’ we er dit najaar speciaal even uit. Je krijgt van ons natuurlijk de lekkerste zalmrecepten voorgeschoteld, zowel voor doordeweeks als voor de feestdagen. Maar we vragen er dit keer ook iets voor terug. We verklappen nog niets, maar het heeft iets met Alaska te maken… Hou ons in de gaten dus, op Facebook of meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief als je deze nog niet krijgt.

Voor nu hebben we een paar zalmideeën voor je…

 

Maar we hebben natuurlijk veel meer. Ons assortiment biedt eindeloos veel variatie met gezonde en betaalbare producten. Pak daar de makkelijke recepten op onze website bij en voor je het weet eet jij gewoon één keer per week vis! Dat lijkt veel, maar het is héél gezond. Omdat wij je alleen vis van topkwaliteit leveren, zit onze vis in blik boordevol goede goedjes. Al het goede van vis, zit dus gewoon in het blik!

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het