Dit najaar gaan we voor…

10 oktober 2016 geplaatst

We hebben weer iets leuks voor je in petto dit najaar. We gaan je natuurlijk weer veel inspiratie geven met al onze soorten vis, maar één wordt er écht in het (winter)zonnetje gezet..

Dat is de zalm. Die ‘vissen’ we er dit najaar speciaal even uit. Je krijgt van ons natuurlijk de lekkerste zalmrecepten voorgeschoteld, zowel voor doordeweeks als voor de feestdagen. Maar we vragen er dit keer ook iets voor terug. We verklappen nog niets, maar het heeft iets met Alaska te maken… Hou ons in de gaten dus, op Facebook of meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief als je deze nog niet krijgt.

Voor nu hebben we een paar zalmideeën voor je…

 

Maar we hebben natuurlijk veel meer. Ons assortiment biedt eindeloos veel variatie met gezonde en betaalbare producten. Pak daar de makkelijke recepten op onze website bij en voor je het weet eet jij gewoon één keer per week vis! Dat lijkt veel, maar het is héél gezond. Omdat wij je alleen vis van topkwaliteit leveren, zit onze vis in blik boordevol goede goedjes. Al het goede van vis, zit dus gewoon in het blik!

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer