Zalmschotel met spinazie

2 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 200°C of gasstand 6. Laat de zalm uitlekken en verwijder eventueel vel en graten. Snijd de mozzarella in plakken.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de spinazie in de laatste minuut toe aan de pasta. Laat de pasta en spinazie goed uitlekken en verdeel over vier bakvormen.
  3. Verdeel de pastasaus en zalmstukken over de porties en mix voorzichtig. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de mozzarella over de porties en garneer met de broodkruimels.
  4. Bak de porties in de oven voor 10-15 minuten tot ze licht gebruind zijn. Serveer direct.

 

TIP: Gebruik voor een vollere smaak eens onze Wilde Rode Zalm!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Roze Zalm (213g)
  • 250 g pastaschelpjes
  • 100 g verse, gewassen spinazie
  • 350 g pittige tomatensaus
  • 250 g mozzarella
  • 50 g broodkruimels / paneermeel
  • zout en peper
Delen
Print