Volkoren pasta met ansjovis en tonijn
2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn
Bereiden
Gezond, makkelijk en lekker! Sportchef Erik geeft je pasta-inspiratie met een heerlijke combinatie van ingrediënten. Probeer zijn smaakvolle pasta met ansjovis en tonijn.
Eet smakelijk!
Voor 2 personen | 20 minuten | hoofdgerecht | ansjovis en tonijn
Bereidingswijze
- Kook de pasta in ruim kokend water in circa 8 minuten gaar en giet het daarna af.
- Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui, knoflook en courgette 3 minuten.
- Voeg vervolgens de tomaat en ansjovis toe en bak dit 1 minuut mee.
- Voeg als laatste de tonijnmoot, pasta, rucola en basilicum toe en meng alles goed door .
- Serveer de pasta op een bord en bon appetit!
Voedingswaarde per persoon
462 kcal - 29 g eiwitten - 8 g vet - 66 g koolhydraten - 5 g voedingsvezels
Ingrediënten
- 4 filets John West Ansjovisfilets in Olijfolie 50g, fijngesneden
- 1 blikje John West MSC Tonijnmoot in Olijfolie (145g)
- 150 g volkoren penne
- 5 ml olijfolie
- 60 g ui, in stukjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, zeer fijngesneden
- 300 g courgette, gesneden
- 2 verse tomaten, in grove stukken
- 30 g rucola
- 2 takjes verse basilicum, fijn geplukt/gesneden
Print