Volkoren pasta met ansjovis en tonijn

2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn

Bereiden

Gezond, makkelijk en lekker!  Sportchef Erik geeft je pasta-inspiratie met een heerlijke combinatie van ingrediënten. Probeer zijn smaakvolle pasta met ansjovis en tonijn.
Eet smakelijk!

Voor 2 personen | 20 minuten | hoofdgerecht | ansjovis en tonijn

Bereidingswijze

  • Kook de pasta in ruim kokend water in circa 8 minuten gaar en giet het daarna af.
  • Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui, knoflook en courgette 3 minuten.
  • Voeg vervolgens de tomaat en ansjovis toe en bak dit 1 minuut mee.
  • Voeg als laatste de tonijnmoot, pasta, rucola en basilicum toe en meng alles goed door .
  • Serveer de pasta op een bord en bon appetit!


Voedingswaarde per persoon
 
462 kcal - 29 g eiwitten - 8 g  vet - 66 g koolhydraten - 5 g voedingsvezels

 

 

Ingrediënten

  • 4 filets John West Ansjovisfilets in Olijfolie 50g, fijngesneden
  • 1 blikje John West MSC Tonijnmoot in Olijfolie (145g)
  • 150 g volkoren penne
  • 5 ml olijfolie
  • 60 g ui, in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, zeer fijngesneden
  • 300 g courgette, gesneden
  • 2 verse tomaten, in grove stukken
  • 30 g rucola
  • 2 takjes verse basilicum, fijn geplukt/gesneden
Delen
Print