Lauw warme pasta met MSC Zalmstukjes Citroen & Tijm

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

  • Kook de pasta in ruim kokend water in 8 minuten gaar
  • Meng ondertussen in een kom het uitgeknepen limoensap, olijfolie, mosterd en peterselie en appel door elkaar
  • Giet de pasta af in een vergiet en meng het vervolgens meteen in de kom bij de dressing en overige ingrediënten
  • Verdeel het over de borden 
  • Verdeel als laatste het ei en de cherry tomaatjes over de salade en strooi de Parmezaanse kaas en de pitten erover

Ingrediënten

  • 150 g volkoren penne pasta
  • sap van 1 limoen
  • 2 el extra virgine olijfolie
  • 2 tl grove mosterd
  • 2 el vers gehakte peterselie, fijngesneden
  • 60 g rucola
  • 2 blikje John West MSC Zalmstukjes met Citroen & Tijm
  • 2 zachtzure appel met schil, in kleine stukjes
  • 2 hardgekookt ei, in partjes
  • 20 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 20 g geroosterde pompoenpitten
  • 8 cherry tomaatjes, in partjes
Delen
Print