Paasbrunch
6 personen
30 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
Voorbereiding:
- Kook de eieren. Snijd 1 gekookt ei fijn. Snijd 4 eieren in kwarten.
- Halveer de zilveruitjes, snijd de rode ui in ringen, snipper de witte ui en snijd de augurken fijn.
- Laat de kappertjes, roze zalm en ansjovisfilets uitlekken. Maak de zalm los.
Gevulde eieren:
- Haal het eigeel voorzichtig uit 4 gekookte eieren.
- Meng het eigeel met John West Tonijnstukken met een vleugje water, de gesnipperde witte ui, 1 tl mosterd, 1 el mayonaise, 1 el kappertjes, peper en zout.
- Vul het eiwit op met de tonijnsalade en garneer eventueel met peterselie.
Zalmsalade:
- Maak een salade van John West Wilde Roze Zalm, 1,5 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 tl mosterd, het klein gesneden ei, de zilveruitjes, de augurkjes, peper en zout naar smaak.
- Garneer de salade met een takje verse dille
Salade Niçoise:
- Doe de rucola in een kom.
- Achtereenvolgens verdeel je de rode uienringen, olijven, ansjovisfilets, 4 eieren in kwarten gesneden, tot slot de John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing.
Serveer de gevulde eieren, zalmsalade en salade niçoise met verschillende soorten brood, zeker weten dat het smullen wordt met Pasen!
Ingrediënten
- John West Tonijnstukken met een Vleugje Water (60g)
- John West Wilde Roze Zalm Graatloos (170g)
- John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedrooge Tomaten en Kruidendressing (85g)
- John West Anjovisfilets in Olijfolie (50g)
- 9 eieren
- zakje rucola
- 1 el kappertjes
- 10 zilveruitjes
- 3 augurkjes
- 1 rode ui
- 1 kleine ui
- handje vol zwarte olijven
- 2,5 el mayonnaise
- 1 el ketchup
- 2 tl mosterd
- 1 takje verse dille
- peper en zout naar smaak
- een paar mooie grove broden
Print