Artisjok-Zalmpaté

6 personen
10 minuten
Borrelhapje
Vis met een extra

Bereiden

1. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in grove stukken. Snijd de paprika in piepkleine blokjes.

2. Pureer de artisjok, knoflook, peterselie en gedroogde tomaten in een keukenmachine of met de staafmixer. Meng dit met de Zalmpaté en bijna alle paprika. Breng op smaak met peper, citroensap en evt. nog wat zout.

3. Serveer op de toastjes en garneer met de overgebleven paprikablokjes.

Ingrediënten

  • 2 kuipjes John West Zalmpaté (125 g)
  • 1 blik artisjokharten
  • ½ groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el verse peterselie
  • 2 gedroogde tomaten op olie
  • 1 pakje Haust Sea Cups of andere toastjes
  • citroensap
Delen
Print