Mini-lasagne van tomaat en makreel
4 personen
10 minuten
Feest
Makreel
Bereiden
- Plaats de hele inhoud van het blik John West Makreelfilets Naturel in een kom. Voeg de rozemarijn toe en wentel de makreelfilets er goed doorheen. Laat minimaal 6 minuten marineren.
- Snijd de tomaten horizontaal in smalle plakjes. Hak de bieslook fijn en meng deze door de Philadelphia.
- Plaats op elk bord een paar plakjes tomaat, besmeer deze voorzichtig met de kaas, beleg met een paar stukjes makreelfilet en dek af met een volgende laag tomaten.
- Breng het geheel op smaak met flink wat zout, peper en olijfolie. Serveer direct.
TIP: Gebruik donkerrode cherrytomaatjes voor een zoetere twist!
Ingrediënten
- 1 blik John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115g)
- 3 takjes rozemarijn
- 4 tomaten
- 100 g Philadelphia
- 1 bosje bieslook
- olijfolie
- zout en peper
Print