Mini-lasagne van tomaat en makreel

4 personen
10 minuten
Feest
Makreel

Bereiden

  1. Plaats de hele inhoud van het blik John West Makreelfilets Naturel in een kom. Voeg de rozemarijn toe en wentel de makreelfilets er goed doorheen. Laat minimaal 6 minuten marineren.
  2. Snijd de tomaten horizontaal in smalle plakjes. Hak de bieslook fijn en meng deze door de Philadelphia.
  3. Plaats op elk bord een paar plakjes tomaat, besmeer deze voorzichtig met de kaas, beleg met een paar stukjes makreelfilet en dek af met een volgende laag tomaten.
  4. Breng het geheel op smaak met flink wat zout, peper en olijfolie. Serveer direct.

 

TIP: Gebruik donkerrode cherrytomaatjes voor een zoetere twist!

Ingrediënten

  • 1 blik John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115g)
  • 3 takjes rozemarijn
  • 4 tomaten
  • 100 g Philadelphia
  • 1 bosje bieslook
  • olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print