Aardappelsalade makreel met muntdip

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken, halveer de sperzieboontjes en hak de verse munt grof. Laat de makreelfilets uitlekken.
  2. Kook de aardappelen gaar. Kook ondertussen alle boontjes en erwtjes in een pan gaar.
  3. Meng in een kom de munt met de Philadelphia kaas en olijfolie tot een dip. Breng op smaak met mosterd en limoensap.
  4. Voeg in een andere kom de aardappelen samen met de boontjes en de makreelfilets tot de vis in stukken breekt. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel het aardappelmengsel over de borden en serveer met de romige muntdip.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g)
  • 250 g aardappelen
  • 85 g sperzieboontjes
  • 85 g doperwtjes
  • 85 g groene bonen
  • 2 el verse munt
  • 5 el Philadelphia
  • 1 tl olijfolie
  • mosterd naar smaak
  • limoensap naar smaak
  • zout en peper
Delen
Print