Makreel-groente ovenschotel

4 personen
30 minuten
Voorgerecht
Makreel

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. Snijd de paprika in stukjes en de courgette in grote, dunne plakken. Laat de makreelfilets uitlekken.
  2. Bak de plakken courgette in een beetje olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Breng op smaak met zout en peper. Laat ondertussen de boter voorzichtig smelten.
  3. Verplaats de courgette naar een ovenschaal. Beleg eerst met de paprika en plaats de makreelfilets er bovenop. Bestrooi met de broodkruimels en de gesmolten boter.
  4. Plaats voor 10 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g)
  • 4 rode paprika’s
  • 1 grote courgette
  • 1 el broodkruimels / paneermeel
  • 50 g boter
  • 1 tl olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print