Zalmpasta met Geitenkaas

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm rood

Bereiden

  1. Kook de pasta zoals omschreven op de verpakking. Hak ondertussen de salie grof, breek de geitenkaas en stukken, laat de zalm uitlekken en verwijder eventuele vel en graten.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de pijnboompitjes en knoflook voor 1-2 minuten tot deze lichtbruin zijn. Haal de pan van het vuur en voeg de salie toe.
  3. Laat de pasta uitlekken en meng in een pan of kom met de stukken zalm en de knoflook, pijnboompitjes en salie. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel het geheel over de borden en bestrooi met de brokken geitenkaas.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Rode Zalm (213g)
  • 400 g pasta (schelpjes)
  • 8-10 salie blaadjes
  • 200 g geitenkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g pijnboompitjes
  • 4 el olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print