Zalmpasta met Geitenkaas
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm rood
Bereiden
- Kook de pasta zoals omschreven op de verpakking. Hak ondertussen de salie grof, breek de geitenkaas en stukken, laat de zalm uitlekken en verwijder eventuele vel en graten.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de pijnboompitjes en knoflook voor 1-2 minuten tot deze lichtbruin zijn. Haal de pan van het vuur en voeg de salie toe.
- Laat de pasta uitlekken en meng in een pan of kom met de stukken zalm en de knoflook, pijnboompitjes en salie. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het geheel over de borden en bestrooi met de brokken geitenkaas.
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Rode Zalm (213g)
- 400 g pasta (schelpjes)
- 8-10 salie blaadjes
- 200 g geitenkaas
- 1 teentje knoflook
- 50 g pijnboompitjes
- 4 el olijfolie
- zout en peper
Print