Zalm omelet

2 personen
10 minuten
Lunch
Zalm rood

Bereiden

  1. Klop de eieren los en breng op smaak met zout en peper. Hak de bieslook fijn, rasp de kaas en laat de zalm uitlekken. Verwijder eventueel vel en graten.
  2. Verwarm een koekenpan en smelt hierin de helft van de boter. Voeg de helft van het eimengsel toe. Blijf langzaam roeren tot het ei begint te garen.
  3. Voeg vlak voor het ei gaar is de helft van de zalm, de helft van de kaas en de helft van de bieslook toe. Vouw met behulp van een spatel de omelet dubbel. Serveer op een warm bord.
  4. Herhaal stap 2 en 3 voor de tweede omelet.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Rode Zalm (105g)
  • 4 eieren
  • 1 el boter
  • 2 el cheddar kaas
  • 1-2 el verse bieslook
  • olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print