Tonijntartaartjes met avocado
4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn
Bereiden
- Hak de ui, bieslook en koriander fijn. Snijd de grapefruit in kleine stukjes en de avocado in kleine blokjes. Laat de tonijn uitlekken.
- Meng in een kom de ui, bieslook, koriander, avocado en tonijn en breng op smaak met peper.
- Meng in een andere kom het limoensap, de sojasaus, de olijfolie en de sesamolie tot een dressing. Meng dit vervolgens door het tonijnmengsel tot een geheel.
- Serveer de tartaartjes in mooie cirkelvormen met behulp van een kleine ronde bakvorm, of serveer de tartaar in glazen.
Ingrediënten
- 2 blikken John West MSC Tonijnstukken in Water (145g)
- 1 rijpe avocado
- 1 roze grapefruit
- 1 lente-ui
- paar stengels bieslook
- paar takjes koriander
- 2 el limoensap
- 2 tl sojasaus
- 1 el olijfolie
- ½ tl sesamolie
- peper en zout
Print