Tonijn-kaastosti met paprika
2 personen
20 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
1. Snijd de korstjes van het brood. Lek de geroosterde paprika's uit en dep deze droog.
2. Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg de droge kant van 2 sneetjes brood allebei met een opengesneden paprika. Leg de kaas op de paprika en bedek met de tonijn. Leg de andere sneetjes brood hier bovenop, met de olijfoliekant naar boven.
3. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 min. goudbruin tot de kaas mooi gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 4 sneetjes witbrood zonder korst
- 2 geroosterde rode paprika's (pot)
- 2 plakken jong belegen kaas
- 1,5 el olijfolie
Print