Tonijn-aardappel Rösti met Geitenkaas
4 personen
20 minuten
Voorgerecht
Tonijn
Bereiden
- Was en droog de aardappel en rasp hem vervolgens boven een grote kom. Verplaats de geraspte aardappel naar een schone theedoek en pers het water eruit.
- Splits de eieren. Plaats het eigeel in de grote kom en voeg de aardappel en crème fraîche hier aan toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Kneed het geheel en verdeel in vier platte rondjes. Smelt de boter in een pan en bak de rösti's voor 3-4 minuten per zijde.
- Snijd ondertussen de geitenkaas in 12 plakjes. Plaats 3 plakjes geitenkaas op elke rösti en plaats onder de grill tot de geitenkaas licht bruin kleurt.
- Garneer de rösti's met stukjes tonijn en grof gehakte bieslook.
TIP: Lekker met een salade!
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
- 1 grote aardappel (± 400 g)
- 2 eieren
- 4 el crème fraîche
- 40 g boter
- 300 g geitenkaas
- verse bieslook
- zout en peper
Print