Tonijn-aardappel Rösti met Geitenkaas

4 personen
20 minuten
Voorgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Was en droog de aardappel en rasp hem vervolgens boven een grote kom. Verplaats de geraspte aardappel naar een schone theedoek en pers het water eruit.
  2. Splits de eieren. Plaats het eigeel in de grote kom en voeg de aardappel en crème fraîche hier aan toe. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kneed het geheel en verdeel in vier platte rondjes. Smelt de boter in een pan en bak de rösti's voor 3-4 minuten per zijde.
  4. Snijd ondertussen de geitenkaas in 12 plakjes. Plaats 3 plakjes geitenkaas op elke rösti en plaats onder de grill tot de geitenkaas licht bruin kleurt.
  5. Garneer de rösti's met stukjes tonijn en grof gehakte bieslook.

TIP: Lekker met een salade!

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
  • 1 grote aardappel (± 400 g)
  • 2 eieren
  • 4 el crème fraîche
  • 40 g boter
  • 300 g geitenkaas
  • verse bieslook
  • zout en peper
Delen
Print