Toastjes of tosti met tonijnsalade

2 personen
10 minuten
Tussendoor
Tonijn

Bereiden

1. Snipper de rode ui fijn. Maak de tonijn los. Snijd de augurk in piepkleine blokjes.

2. Meng de tonijn, rode ui, kappertjes, augurkjes en halvanaise door elkaar. Maak op smaak met peper en zout.

3. Verdeel de tonijnsalade over de toastjes of maak een lekkere tonijntosti. Neem in dat geval 4 sneetjes witbrood, beleg er twee met de tonijnsalade en leg de andere twee sneetjes er bovenop. Bak de sandwiches bruin en krokant in een tostiapparaat. Snij de tosti's als ze klaar zijn diagonaal doormidden. Eet smakelijk!

TIP: Voeg voor een knapperige bite 1 flinke theelepel maïs toe!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
  • ¼ rode ui
  • 1 tl kappertjes
  • 1 tl augurkblokjes
  • ½ el halvanaise
  • zout en peper
  • 4 sneetjes witbrood of 1 pak toastjes
Delen
Print