Spinazie salade met John West For Salads Tuna Balsamic

2 personen
20 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Maak een dressing van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie, en 1 el balsamicoazijn. Verdeel de gewassen spinazie over twee kommen of borden en verdeel de rest van de ingrediënten hierover. Eindig met de Balsamicodressing en maak desgewenst op smaak met peper en zout.

Tip: als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de balsamicoazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Balsamic 110g
  • 200 g bladspinazie, gewassen
  • 10 gele cherrytomaten, gehalveerd
  • 150 g mini Mozzarella, gehalveerd
  • 1 sjalot, gehalveerd en in ringen
  • 3 el Olijfolie
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 1 tl Franse mosterd
Delen
Print