Sandwich met Tonijn en bleekselderij
4 personen
10 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
1. Laat de tonijn uitlekken, snijd de bleekselderij in reepjes en de augurken in stukjes. Rasp de schoongemaakte wortels.
2. Meng de tonijn met de bleekseldrij, sandwichspread en augurk en breng het geheel op smaak met zout en peper.
3. Beleg 8 sneetjes brood met de ijsbergsla en verdeel het tonijnmengsel erover. Verdeel de wortel over het tonijnmengsel. Leg een belegde snee brood op een ander belegd brood en dek het geheel af met een derde snee brood. Snijd de sandwiches diagonaal door voor je ze serveert.
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnstukken in water (145 g)
- 1 stengel bleekselderij
- 2 augurken
- 2 grote wortels (of 4 el geraspte wortel)
- 2 el sandwichspread
- peper en zout
- 12 sneetjes zonnebloempittenbrood
- 8 blaadjes ijsbergsla
Print