Roerei met pittige Tonijn en spinaziesalade

4 personen
10 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

1. Was de spinazie een aantal keer, laat dit goed uitlekken en snijd het in reepjes. Snijd het sjalotje en de knoflook fijn.

2. Doe de eieren, melk, peper en zout in een kom en kluts het goed door elkaar. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Bak het ei onder voortdurend roeren gaar.

3. Meng de spinazie met het sjalotje en de knoflook. Geef een oosters accent aan de salade door deze op smaak te brengen met de sojasaus. Meng de salade goed. Meng in een andere kom de tonijnstukken met de chilisaus.

4. Neem een bruine bol, leg de spinaziesalade er op, vervolgens de tonijn en dan het warme roerei.

Ingrediënten

  • 2-pack John West Tonijnstukken met een Vleugje Olijfolie (2x60 g)
  • 400 g verse spinazie
  • 4 eieren
  • 2 el melk
  • 1 sjalotje
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el sojasaus
  • 4 el chilisaus
  • 4 bruine bollen
  • peper en zout
  • olijfolie
Delen
Print