Pastasalade Tonijn Inspirations
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn
Bereiden
1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en spoel deze af met koud water. Snijd de geroosterde paprika's in reepjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
2. Doe de afgekoelde pasta in een kom en meng deze met de ricotta en Parmezaanse kaas. Spatel de ingrediënten voorzichtig door elkaar. Meng nu ook de tonijn, groene olijven en geroosterde paprika's voorzichtig door de pastasalade. Breng op smaak met peper en zout.
3. Schep de pastasalade op de borden en garneer met de rucola.
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Chili & Knoflook (80 g)
- 300 g schelpjes pasta
- 4 geroosterde paprika's
- 30 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 200 g ricotta kaas
- 150 g groene olijven
- 20 g rucola
Print