Pasta salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes
2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn
Bereiden
Breng een ruime pan met water aan de kook en blancheer de doperwtjes 4 minuten. Schep ze uit het water en spoel af met koud water. Kook in hetzelfde water de Orechiette volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
Verwarm een koekenpan en doe hier een beetje olie in. Roerbak de spinazie kort op hoog vuur en leg deze even apart, niet in de pan want dan wordt de spinazie slap. Meng de yoghurt, pesto, mosterd, en de olijfolie tot een dressing. Hak de dragon fijn maar hou een beetje apart om mee te garneren. Meng alle ingrediënten tot een frisse salade en maak desgewenst op smaak met peper en zout. Garneer met de achter gehouden dragon.
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110g
- 250 g Orecchiette (of andere pasta)
- 150 g (verse) doperwten
- 200 g spinazie
- 100 g half gedroogde tomaat
- 1½ dl yoghurt
- 3 el (verse) pesto
- 1 tl mosterd
- Olijfolie
- 2 takjes dragon
Print