Homemade Pasta
4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn
Bereiden
- Snipper de ui en snijd de knoflook in piepkleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
- Fruit de ui en knoflook in een koekenpan met een scheutje olijfolie.
- Voeg de tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
- Kook de macaroni/pasta al dente in een pan met ruim, kokend water en een snufje zout. Dit duurt ongeveer 8 minuten.
- Voeg de crème fraîche, doperwten, peterselie en tonijn toe aan het tomatenmengsel. Roer de macaroni erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
- Giet het geheel in een ovenschaal en bestrooi met kaas. Zet de schaal ongeveer 20-30 minuten in de oven op 180 graden.
- Serveer met een frisse salade (waterkers of rucola).
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 15 g peterselie
- 1 blik gepelde tomaten (400 g)
- 250 g macaroni grande of Pipe Rigate
- 125 ml crème fraîche
- 100 g doperwten (diepvries)
- 200 g geraspte belegen kaas
- olijfolie
Print