Homemade Pasta

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook in piepkleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Fruit de ui en knoflook in een koekenpan met een scheutje olijfolie.
  3. Voeg de tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
  4. Kook de macaroni/pasta al dente in een pan met ruim, kokend water en een snufje zout. Dit duurt ongeveer 8 minuten.
  5. Voeg de crème fraîche, doperwten, peterselie en tonijn toe aan het tomatenmengsel. Roer de macaroni erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
  6. Giet het geheel in een ovenschaal en bestrooi met kaas. Zet de schaal ongeveer 20-30 minuten in de oven op 180 graden.
  7. Serveer met een frisse salade (waterkers of rucola).

 

Bekijk hier hoe ik het recept bereid.

Eet smakelijk, groetjes Jaymz

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 15 g peterselie
  • 1 blik gepelde tomaten (400 g)
  • 250 g macaroni grande of Pipe Rigate
  • 125 ml crème fraîche
  • 100 g doperwten (diepvries)
  • 200 g geraspte belegen kaas
  • olijfolie
Delen
Print