Gevulde avocado met tonijn en koriander

4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Snijd het sjalotje fijn en meng deze met de balsamico azijn. Wentel de tonijn hier goed in om en laat voor minimaal 8 minuten marineren.
  2. Halveer de avocado’s, ontdoe deze van zijn pit en hak de koriander grof. Plaats de gemarineerde tonijn in het kuiltje van de avocado’s.
  3. Garneer met de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, koriander en kappertjes en besprenkel met olijfolie. Serveer direct.

 

TIP: Voeg stukjes roze grapefruit toe voor een zoeter eindresultaat!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120g)
  • 2 avocado’s
  • 1 sjalotje
  • 3 el balsamico azijn
  • 10 schilfers Parmezaanse kaas
  • 4 kappertjes
  • 1 bosje verse koriander
  • 50 g pijnboompitjes
  • olijfolie
Delen
Print