Gevulde avocado met tonijn en koriander
4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn
Bereiden
- Snijd het sjalotje fijn en meng deze met de balsamico azijn. Wentel de tonijn hier goed in om en laat voor minimaal 8 minuten marineren.
- Halveer de avocado’s, ontdoe deze van zijn pit en hak de koriander grof. Plaats de gemarineerde tonijn in het kuiltje van de avocado’s.
- Garneer met de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, koriander en kappertjes en besprenkel met olijfolie. Serveer direct.
TIP: Voeg stukjes roze grapefruit toe voor een zoeter eindresultaat!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120g)
- 2 avocado’s
- 1 sjalotje
- 3 el balsamico azijn
- 10 schilfers Parmezaanse kaas
- 4 kappertjes
- 1 bosje verse koriander
- 50 g pijnboompitjes
- olijfolie
Print