Frisse pasta met Zalm
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm rood
Bereiden
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken, vang het vocht op en maak de zalm los. Snijd de ui, knoflook en verse basilicum fijn. Snijd de olijven in kwartjes en de geroosterde paprika's in blokjes.
2. Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie. Blus de ui af met de witte wijn en voeg de olijven, geroosterde paprika en crème fraîche toe. Voeg ook het vocht uit het blikje zalm toe en laat het geheel enkele minuten inkoken. Roer de zalm voorzichtig door de saus.
3. Giet de pasta af en meng alles door elkaar. Verdeel over de borden en garneer met wat basilicum.
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 300 g pasta
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- verse basilicum
- 15 groene olijven
- 3 geroosterde paprika's
- 150 ml witte wijn
- 200 ml crème fraîche
- olijfolie
Print