Couscoussalade met tonijn
1 persoon
10 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
1. Strooi de couscous in een lunchtrommel. Voeg de rode peper en het citroensap toe. Schenk op de couscous 125 ml heet water. Sluit het bakje goed af met het deksel. Bewaar de couscous op kamertemperatuur. Snijd de paprika in blokjes.
2. Neem de couscous met de tonijn, in blokjes gesneden paprika en slamelange mee naar het werk. Denk aan een vork! Roer tijdens de lunch de korrels met een vork los. Schep de tonijn met de slamelange en paprikablokjes erdoor. Lekker met (Turks) brood.
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
- 75 g couscous
- 2 tl Sambal
- 1 el citroensap
- 30 g slamelange
- ¼ rode paprika
- evt. stuk plat Turks brood
Print