Back on track met FC Utrecht

25 augustus 2020 geplaatst

Moet je ook weer even wennen aan het 'normale' leven en zie je ertegen op om het sporten weer op te pakken? Dat is nergens voor nodig! We hebben hulp voor je ingeschakeld om je een handje te helpen. Met deze tips van de voetballers van FC Utrecht ben je binnen no-time weer helemaal op niveau.

  1. Als je weer denkt aan starten met sporten, bouw het dan rustig op en beweeg een paar keer per dag. Pak bijvoorbeeld eens de trap in plaats van de lift, maak een ommetje tijdens de lunch en loop 's avonds de zonsondergang tegemoet!
  2. Elke kleine overwinning vier je groots! Dat houdt je gemotiveerd!
  3. Sporten, voeding en slaap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drink bijvoorbeeld minimaal twee liter water per dag en zorg dat je voldoende slaapt. Zo wordt het voor jou een eitje om het sporten vol te houden!
Delen

Ook interessant

Hoe belangrijk is makreel voor jou?

Dat vis gezond voor je is, dat weet iedereen wel. Maar hoe belangrijk is makreel eigenlijk voor je? Wij vragen het aan ...

Lees meer

Meer sporten in 2021? Let ook op je voeding!

Januari: de eerste weken van een gloednieuw jaar. Vol plannen en mogelijkheden waar je natuurlijk het allerbeste uit wil halen. Staat ‘meer ...

Lees meer