‘Sardines met het witte goud’
16 mei 2017 geplaatst
Niet voor niks worden asperges het witte goud genoemd, ze zijn zo heerlijk van smaak. Misschien ook omdat ze maar een beperkte tijd verkrijgbaar zijn, maakt ze extra lekker. Ik vind een gerecht met asperges altijd feestelijk en dat komt goed uit, want John West bestaat 160 jaar, een feestje waard toch!!! Dat is de rede dat ik een overheerlijke combinatie heb gemaakt van witte asperges en producten van John West, namelijk een salade van witte asperges, zelfgemaakte ansjovismayonaise en sardines met ei. Dit gerecht is lekker als lunch, maar ook als voorgerecht. Natuurlijk kan je deze overheerlijke salade ook bij de BBQ of picknick eten. Ik heb gekozen voor Sardinefilet zonder graat in Extra Vergine Olijfolie, zodat ik geen extra dressing meer hoef te gebruiken.
Wil je dit gerecht zelf maken lees hier het recept.
Ook interessant
“Soep is het ultieme comfort food”
Astrid Petit is foodblogger en Bourgondiër pur sang. Ze heeft haar eigen bedrijf en samen met haar man, die een boerderij runt, ...
Lees meerBon Apetit
Dit is Astrid Petit, foodblogger en Bourgondiër pur sang. Ze heeft haar eigen bedrijf en samen met haar man, die een boerderij ...
Lees meer