Bon Apetit

26 januari 2017 geplaatst

Dit is Astrid Petit, foodblogger en Bourgondiër pur sang. Ze heeft haar eigen bedrijf en samen met haar man, die een boerderij runt, heeft ze drie kinderen. Best een druk leven dus. Daarom vindt Astrid het belangrijk om ondanks de drukte en hectiek samen met het gezin gezellig en gezond te kunnen eten. Daar schrijft ze over op haar leuke foodblog Bon Apetit. Want hoe kun je nou
lekker, simpel en vooral betaalbaar koken voor het hele gezin? Dat is een stuk simpeler dan je denkt, zo bewijst ze met haar heerlijke recepten. Speciaal voor John West gaat Astrid de komende tijd aan de slag met onze producten in blik. Nieuwsgierig? Houd onze Facebookpagina in de gaten en neem eens een kijkje op www.bonapetit.nu. Vandaag begint ze met een Italiaanse salade met Tonijn:

“Met deze koude dagen, verlang ik naar de zomer. Ik hou niet van de kou en baal als het glad is en als ik de auto ijsvrij moet maken. Geef mij maar warme zonnige dagen, met een lekker glaasje prosecco of wijn in de tuin, genietend van de lange avonden samen met familie en vrienden.
Ik ben gek op Italië, de taal, het klimaat, de mensen en natuurlijk op het Italiaanse eten. Het duurt nog een hele tijd voordat de zomer en de vakanties beginnen, maar soms wil ik Italië toch heel even proeven. Dan maak ik deze overheerlijke lauwwarme salade met gegrilde groenten, tonijnmoot en zelfgemaakte croutons. Ik heb gekozen voor tonijnmoot van John West met een vleugje olijfolie, deze hoef je namelijk niet meer uit te lekker, direct klaar voor gebruik maar heeft wel de olijflolie smaak.
Vervolgens nodigen we wat vrienden uit en trekken een paar flessen wijn open.
Bij elk hapje dat je neemt, ervaar je de zomer. Sluit je ogen en heel even zit je met z’n alle op het terras aan dat gezellige pleintje in Italië!
Buon appetite!!”

astrid

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het