Hoe kun je winnen?

Upload hier een foto en omschrijving van jouw recept!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
E-mailadres *
Beschrijf kort hoe je jouw recept maakt *
Kies je foto *
Streepjescode *
Blikcode *
Klik hier voor de voorwaarden.

Dit voorjaar kun jij met samen met John West de reis van je leven winnen. Een prachtige reis naar Alaska! Het land met de schoonste wateren en waar de zalm nog met de hand wordt gevangen. Door de beren althans. Het enige wat jij hoeft te doen, is plezier hebben in koken met John West!mountains

Jouw beste recept
Heb jij een super origineel recept met zalm van John West? Laat het ons weten en vooral zien! Wij zijn namelijk benieuwd naar je bereiding en het eindresultaat. Maak een foto waarin je laat zien hoe jij zalm van John West hebt gebruikt in bijvoorbeeld een diner, brunch of snack. Beschrijf tot slot even kort hoe je het hebt gemaakt. Je hebt tot 27 maart om je gerecht hier te uploaden, heel veel succes! 

Verras de jury
We hebben niemand minder dan chefkok Jaymz Pool die alle inzendingen zal beoordelen. Verras hem met jouw lekkerste recept en wie weet selecteert hij jou als winnaar die deze zomer naar Alaska mag gaan.

Belangrijk
We hebben alvast de belangrijkste voorwaarden op een rijtje gezet. Hier lees je de volledige actievoorwaarden.

  • Door het uploaden van jouw inzending geef je toestemming dat wij jouw gerecht met foto voor deze actie mogen gebruiken
  • We hebben een foto van het eindresultaat nodig, én een beschrijving hoe je het gerecht gemaakt hebt
  • Je mag zo vaak meedoen als je wilt

Ook interessant

“Soep is het ultieme comfort food”

Astrid Petit is foodblogger en Bourgondiër pur sang. Ze heeft haar eigen bedrijf en samen met haar man, die een boerderij runt, ...

Lees meer

Win een droomreis voor 2 personen naar Alaska!

Dit voorjaar hebben wij iets héél gaafs voor je. Jij kan namelijk samen met John West de reis van je leven winnen. ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het