Zalmsalade met venkel en tomaat
4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Zalm rood
Bereiden
- Snijd de venkel in flinterdunne plakjes en de tomaten in gewone plakjes. Laat de zalm uitlekken en verwijder eventueel vel en graten.
- Kook de tuinbonen in licht-gezout water voor 3-4 minuten. Spoel af met koud water en pel de buitenste laag van de boontjes.
- Mix in een grote kom de olijfolie met de rode wijnazijn en mosterd en breng op smaak met zout en peper. Voeg de venkel, tomaten, tuinbonen, kappertjes en stukken zalm toe.
- Verdeel de salade over de borden en garneer met de dille.
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Wilde Rode Zalm (213g)
- 1 knol venkel
- 4 vleestomaten
- 100 g bevroren tuinbonen
- 3 el rode wijnazijn
- 1 tl Dijon mosterd
- 4 el kappertjes
- 2 takjes verse dille
- 6 el olijfolie
- zout en peper
Print