Sandwich met Tonijnsalade

4 personen
10 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Sandwich met tonijnsalade

Snijd de bleekselderij over de lengte in dunne repen en dan in kleine blokjes. Snijd een 1/2 appel in plakjes. Snijd de rest in blokjes en meng deze met de kappertjes, tonijn, bleekselderij en mayonaise. Beleg de helft van de sneetjes brood met sla. Verdeel daarover de tonijnsalade, dek af met plakjes appel, sla en een sneetje brood. Snijd de sandwich met tonijnsalade diagonaal doormidden en serveer direct.

 

 

Ingrediënten

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 friszure handappel
  • 1 el kappertjes
  • 2 zakjes John West Tuna with a Twist met een Franse Dressing (à 85g)
  • 4 el mayonaise
  • 8 sneetjes casinobrood
  • 8 kleine blaadjes kropsla
Delen
Print