Gazpacho met tonijn

4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Pel de tomaten, paprika, knoflook en ui en verwijder de zaadjes en stengel van de paprika.
  2. Mix alle ingrediënten van stap 1 in een blender of keukenmachine, samen met de basilicumblaadjes en wat olijfolie.
  3. Was de radijsjes en snijd ze in schijfjes.
  4. Verdeel de gazpacho over 4 schaaltjes en besprenkel de tonijn er overheen. Verdeel de radijsjes over de schaaltjes en garneer met een snufje rozemarijn en een klein scheutje olijfolie.

 

TIP: Vervang de rode paprika voor een meloen of aardbeien, voor een zomerse, fruitige gazpacho!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnstukken in Zonnebloemolie (145g)
  • 8 tomaten
  • ¼ rode paprika
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 10 basilicum blaadjes
  • 8 radijsjes
  • rozemarijn
  • olijfolie
Delen
Print