Gazpacho met tonijn
4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn
Bereiden
- Pel de tomaten, paprika, knoflook en ui en verwijder de zaadjes en stengel van de paprika.
- Mix alle ingrediënten van stap 1 in een blender of keukenmachine, samen met de basilicumblaadjes en wat olijfolie.
- Was de radijsjes en snijd ze in schijfjes.
- Verdeel de gazpacho over 4 schaaltjes en besprenkel de tonijn er overheen. Verdeel de radijsjes over de schaaltjes en garneer met een snufje rozemarijn en een klein scheutje olijfolie.
TIP: Vervang de rode paprika voor een meloen of aardbeien, voor een zomerse, fruitige gazpacho!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Zonnebloemolie (145g)
- 8 tomaten
- ¼ rode paprika
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 10 basilicum blaadjes
- 8 radijsjes
- rozemarijn
- olijfolie
Print