Couscous met Makreel
Bereiden
1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op het pak, roer het los met een vork en laat iets afkoelen. Schil de komkommer en snijd in kleine blokjes. Hak de peterselie, basilicum en munt fijn. Deel de cherrytomaatjes in vieren.
2. Meng de couscous met de komkommer, kruiden, tomaatjes, het citroensap en de olie en breng goed op smaak met zout en peper.
3. Schep de makreelfilets met tomatensaus losjes door de couscous. Verdeel de slabladeren over een mooie schaal en schep daar de couscous op. Serveer direct.
TIP: Probeer ook eens onze nieuwe kant-en-klare couscous, de John West Steampots, in de smaken 'Tonijn Basilicum', 'Tonijn met Soja & Gember' en 'Tonijn met Chili & Knoflook'. Nog makkelijker om mee te nemen, ideaal dus voor lunchpauzes!
Ingrediënten
- 2 blikken John West Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115 g)
- 300 g couscous
- 1 komkommer
- 7 el verse bladpeterselie
- 5 el verse basilicum
- 5 el verse munt
- 250 g cherrytomaten
- 2 el citroensap
- 150 ml extra vierge olijfolie
- Romaanse sla of ijsbergsla